wordpress counter

Анкета: Кој е вашиот омилен пролетен зеленчук?

Секоја сезона носи свои карактеристични плодови. Во некои од нив уживаме, некои воопшто не ни се вкусни. Но, едно е важно – сите се подеднакво добри за нашето здравје. Како и секоја друга сезона, така и пролетта носи свои плодови. Ние, денес ве прашуваме:

Кој е вашиот омилен пролетен зеленчук?

РЕЗУЛТАТИ

Related Posts with Thumbnails