- Гурман™ - http://gurman.mk -

Анкета: Кој македонски бренд на вино сметате дека е најдобар?

Македонските вина се со одличен квалитет, вкус, произведени според најнова технологија и „know-how“. Со оглед дека имаме со што да се гордееме пред светот, ве прашуваме:

Кој македонски бренд на вино сметате дека е најдобар?

РЕЗУЛТАТИ [1]