wordpress counter

Анкета: Кој млечен ресторан во Скопје има највкусни производи?

Скопје изобилува со млечни ресторани. Буквално ги има на секој чекор. Со оглед дека во една наша претходна анкета на прашањето: „Што најчесто јадете за појадок“, најмногу одговори имаше опцијата бели печива, денес ве прашуваме:

Кој млечен ресторан во Скопје има највкусни производи?

РЕЗУЛТАТИ

Related Posts with Thumbnails
Коментирај

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Истражи ја Македонија

„Истражи ја Македонија“ е замислено да биде заедница на вистинските љубители на патувањето, историјата, убавината и она што нас најмногу...

Close