- Гурман™ - http://gurman.mk -

Анкета: Кој млечен ресторан во Скопје има највкусни производи?

Скопје изобилува со млечни ресторани. Буквално ги има на секој чекор. Со оглед дека во една наша претходна анкета [1]на прашањето: „Што најчесто јадете за појадок“, најмногу одговори имаше опцијата бели печива, денес ве прашуваме:

Кој млечен ресторан во Скопје има највкусни производи?

РЕЗУЛТАТИ [2]