wordpress counter

Анкета: Кој зачин ви е омилен?

Зачините се неизоставен дел од секоја кујна и секое јадење. А, нивната историја е постара од 7.000 години. Веќе толку години, нашите јадења добиваат вкус за кој понекогаш немаме ниту доволно зборови да го опишеме. Поради тоа,  веруваме дека зачините ја направија храната тема за која се зборува во секој дел од денот. Со оглед дека сите ние сме големи вљубеници во храната, прашуваме:

Кој е твојот омилен зачин?

РЕЗУЛТАТИ

Related Posts with Thumbnails