wordpress counter

Апликација: Vivino

Vivino
Категорија: Lifestyle
Објавена: 18 jануари 2011
Продавач: Vivino ApS
Верзија: 0.9
Јазик: англиски
0.2 MB

iOSAndroidBlackBerry

Новата апликација за мобилните уреди, Vivino, го препознава виното по неговата етикета. Откако ќе ја сликнете етикетата на шишето, апликацијата ја анализира сликата и ја споредува со околу 400.000 различни врсти на вино, кои се дел од базата на податоци. Потоа, ќе ви достави точнa информација за виното кое го држите во раце.

Покрај тоа, благодарение на нејзиниот социјален карактер, оваа апликација ви овозможува и објавување на ваши коментари и оценка на поединечните вина.

И како врв на сѐ е нејзиниот едукативен карактер. Покрај тоа што ќе научите многу повеќе за вината отколку што сега знаете, ќе ви овозможи кога сте во друштво, да бидете и вистински сомелиер.

Related Posts with Thumbnails