wordpress counter

Чоколадни веб-страници

Две светски компании за производство на чоколади, новозеландската  „Whittaker’s“ и португалската „Sagres Preta“, направија вистински вкусни задоволства од своите веб страници. Имено, whittakers.co.nz и sagres.pt/sagrespretachocolate се веб-страници кои ги искористиле можностите и потенцијалот на онлајн маркетингот и најдоа навистина интересен начин за да го привлечат вниманието на купувачите.

Веб страниците изгледаат како табла чоколадо, а копчињата за навигација личат на коцки чоколадо. Секако, интегрирани се сите функции кои се важни за посетителот. И нормално, сите се со вкус на чоколадо.

На видеото подолу ќе можете да уживате во правењето на веб-страницaтa на „Sagres Preta“.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cu_yEG1T7M4[/youtube]

Related Posts with Thumbnails