wordpress counter

Фото: Највкусните комбинации на храна

Фотографот на храна, Кајл Драер, доаѓа од Тенеси, САД и ни ги претставува овие комбинации на фотографии на храна од кои веруваме дека ќе ви се разбудат сите сетила.

Можеме да видиме месо во комбинација со црвено вино и аспарагус, потоа млеко со браунис, вода со шпагети и ќофтиња, саке со суши, бело вино и риба, пиво и переци, пиво и хот дог.

Секој пар е уникатна комбинација и веруваме дека вашиот апетит веднаш ќе се разбуди откако ќе ги погледнете овие прекрасни фотографии на американскиот уметник:

Related Posts with Thumbnails