- Гурман™ - http://gurman.mk -

Игра: Cup’n’Cake

Повторно е потребна твојата помош. Овојпат, помогни му на шанкерот на кафе-барот Drink Cafe и послужи ги гостите со насмевка. Секако, обиди се сето тоа да биде на време и следејќи ги рецептите на куќата. Со среќа!