wordpress counter

Интервју: Македонија вечна – Храна

Интервју: Македонија вечна – Храна

Еден од најдобрите спотови направени во рамки на серијалот Macedonia – Тimeless, е спотот кој нам особено нѐ интересира и е посветен исклучиво на нашата... 

Интервју: Катарина Ивановска

Интервју: Катарина Ивановска

Веднаш да расчистиме со предрасудите: Дали воопшто јадеш? – Па, не јадам, постојано медитирам и се хранам од честички во воздухот… ЖДЕРАМ,... 

Интервју: Пеце Суперхикс

Интервју: Пеце Суперхикс

Едноставно, мораме веднаш на почетокот: „сакаш свежо овошје, портокал, банана… малини, јаболки, јагоди, киви, кајсии и сливи?“ – Еве веднаш...