wordpress counter

Книга: Храна за живот

Храна за живот
Автори: Јадранка Бобан-Пејиќ и Златко Пејиќ
Издавач: Планетопија, 2010

Цена: 1.000 денари

Повеќе од 15 години, оваа книга на водечките хрватски стручњаци за природна исхрана е еден од основните прирачници за сите кои ќе се одлучат да се хранат здраво и оние кои ќе се решат дека сакаат да живеат што е можно подолго.

Преку 10.000 луѓе, со помош на оваа книга, успеале да ги преиспитаат и подобрат своите прехранбени навики. Оваа книга е пишувана на едноставен и духовит јазик, со прекрасни илустрации и сосема нов дизајн.

„Храна за живот“ претставува неизоставна ризница за здравјето, која секој би требало да ја поседува. Затоа е еден од првите бестселери на хрватскиот пазар. Инаку, книгата има 216 страни и во Хрватска се продава по цена од 1.000 денари.

Related Posts with Thumbnails