wordpress counter

Книга: „Jamie at Home“

„Jamie at Home“
Автор:
Џејми Оливер

„Неизмерно уживав додека ја пишував оваа книга. Станува збор за готвач поделен на четирите годишни времиња, со цел да знаете во кој период што може да приготвувате. Секое годишно време содржи многу поглавја во кои ќе најдете бројни едноставни, лесни и вкусни рецепти.

На крајот на секое поглавје има совети во врска со одгледување на плодови со надеж дека ќе ве поттикнам да пробате сами да одгледате некое овошје, зеленчук или зачин. Дури и ако живеете на 20-ти кат на некоја зграда, може да одгледувате плодови и тревки. Ако живеете во куќа – уште подобро. Кровот на куќата или гаражата може да бидат вистинска градина.“ – Џејми Оливер

Книгата може да се купи преку неговата веб страница и чини 30 фунти.

Related Posts with Thumbnails