wordpress counter

Книга: Зајакнете го вашиот имунолошки систем

Supercharge Your Immune System
Автори: Елен Браун и Карен Конопелски
Издавач: Fair Winds Press

Оваа книга ќе ви помогне да се почувствувате како Супермен. Ќе ви помогне да изградите силен имунолошки систем и да ги внесете сите неопходни нутритивни продукти во организмот.

Браун и Конопелски ни подаруваат 100 рецепти за извонредно вкусни и корисни смудис. Лесно и брзо се подготвуваат и нѐ снабдуваат со енергијата која ни е потребна.

Секој од рецептите е надополнет со нутриционен профил и попис на потребните нутритиенти, кои секој од рецептите ги нуди. На тој начин, може да дознаете каква корист добивате од консумирање на овие пијалаци.

Ако сакате да уживате во смуди со малини и банани, со ананас, праска и кајсија, или портокал и брусници, тогаш оваа книга мора да ја имате.

Related Posts with Thumbnails