wordpress counter

Најџела Лосон е горда на своето стомаче

На промотивниот постер за претстојното шоу „The Taste“ на „ABC“ се наоѓаат повеќе познати готвачи. Меѓу нив e и британската кулинарска ѕвезда Најџела Лосон. Интересно е дека таа не дозволила нејзиното стомаче да биде отстрането од фотографијата.

Како што напишала на својот блог, Најџела вели дека навстина е убаво да биде на билборди ширум САД, но дека не дозволила фотографијата да биде обработена и стомачето тргнато од неа. Таа вели дека тоа е реалноста и дека нема намера да лаже.

Инаку, шоуто ќе биде интеркативно, со деугистирање и оценување на храна, но жирито нема ниту да знае кој ја приготвувал храната, ниту кои состојки се користени при готвењето. Звучи интересно.

Related Posts with Thumbnails
Коментирај

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Сè за витамините: Витамин К

Витаминот К е витамин кој е растворлив во масти и се создава од бактерија која живее во дебелото црево. Потоа...

Close