wordpress counter

Нова Година со Шакира

Колумбиската пејачка Шакира, ја игра главната улога во промотивниот спот на водечкиот шпански производител на пенливо вино. Раскошниот спот е снимен кон крајот на минатиот месец во Барселона и е посветен на божиќните и новогодишните празници.

Со оглед дека Шакира е ангажирана во бројни добротворни активности, шпанскиот производител на пенливо вино, Freixenet, донирал околу 500.000 евра во нејзините добротворни активности. Според зборовите на пејачката, парите се наменети за изградба на две училишта во Колумбија и на Хаити.

Related Posts with Thumbnails