wordpress counter

„Terra Cibus“ – екстремно зголемување на храната

„Terra Cibus“ – екстремно зголемување на храната

Водена од грижата за природата и потеклото на лебот и храната, фотографката Карен Алперт, користи електронски микроскоп за да фотографира навистина... 

Антонио Бандерас во ТВ реклама за „Орбит“

Антонио Бандерас во ТВ реклама за „Орбит“

Една од водечките компании за производство на гуми за џвакање најави глобално партнерство со филмската ѕвезда Антонио Бандерас. Актерот ќе зборува... 

Бања со саќе, вино, чај и кафе

Бања со саќе, вино, чај и кафе

„Yunessun Spa Resort“ во Хаконе, Јапонија е навистина посебна бања. Овде, посетителите можат да уживаат во базени полнети со вино, саќе, кафе или зелен...