wordpress counter

Што зборува за мажот јадењето што ќе го нарача?

Што зборува за мажот јадењето што ќе го нарача?

Интересно е дека нарачката која ја правиме во рестораните може да открие делови од нашата личност. Денес ќе се обидеме да објасниме кое јадење... 

Книга: „Fifty Shades of Chicken“

Книга: „Fifty Shades of Chicken“

„Fifty Shades of Chicken“ Автор: Ф. Л. Фаулер Изда­вач: „Clarkson Potter“ Оваа книга содржи 50 различни рецепти за пилешко месо и секој нареден е позаводлив од претходниот,... 

Џорџ Клуни платил вечера на непознато лице

Џорџ Клуни платил вечера на непознато лице

Во еден германски ресторан се случил несекојдневен настан. Имено, по вечерата, еден од гостите на ресторанот каде што бил и Клуни, побарал да си...