wordpress counter

Казна ако не изедете сѐ!

Казна ако не изедете сѐ!

Сопственичката на еден ресторан во Австралија донела една навистина необична одлука. Имено, почнала да бара од госите да го изедат сѐ она што го... 

Видео: Наједноставен начин да ја одвоите жолчката од белката на јајцето

Видео: Наједноставен начин да ја одвоите жолчката од белката на јајцето

Понекогаш наједноставниот начин нешто да се направи во исто време е и најлесниот и најдобриот начин. Токму доказ за ова е следното видео во кое... 

Анкета: Кој македонски бренд на вино сметате дека е најдобар?

Анкета: Кој македонски бренд на вино сметате дека е најдобар?

Македонските вина се со одличен квалитет, вкус, произведени според најнова технологија и „know-how“. Со оглед дека имаме со што да се гордееме пред...