wordpress counter

Ени Либовиц и нејзините фантастични фотографии

Ени Либовиц и нејзините фантастични фотографии

Од една страна ја имаме Ени Либовиц која е американска фотографка со светска слава. Од друга страна го имаме славниот шкотски производител на... 

Омилените ресторани на Гвинет Полтроу

Омилените ресторани на Гвинет Полтроу

Гвинет Полтроу е една од најдобрите англиски актерки. Покрај актерство, нејзина втора окупација е храната. Токму затоа, решивме да ги претставиме... 

Попинатор – уред кој ги лансира пуканките директно во уста

Попинатор – уред кој ги лансира пуканките директно во уста

Ако барате некој позабавен начин да јадете пуканки, компанијата „Popcorn Indiana“ направи еден навистина посебен уред. Станува збор за „Попинатор“,...