wordpress counter

Автомобил што вози на Кока Кола и Ментос

Автомобил што вози на Кока Кола и Ментос

Се сеќавате ли на Стефан Волтц и на Фриц Гробе? Тоа се дечките кои измешаа Кока Кола и Ментос и добија навистина експлозивна комбинација. Овој пат... 

Еспресо машина за во автомобил

Еспресо машина за во автомобил

Француската компанија „Handpresso“ ја направи првата машина за кафе за во автомобил. Уредот се вклучува директно во отворот за запалка. За само две... 

Анкета: Какво чоколадо најмногу сакате?

Анкета: Какво чоколадо најмногу сакате?

Чоколадото е еден од нашите омилени десерти. Го консумираме во секоја прилика и можност. Изборот е навистина голем и затоа ве прашуваме: Кое...