wordpress counter

„Фрулингсфест“ во Минхен

„Фрулингсфест“ во Минхен

„Фрулингсфест“ е пролетен фестивал на пивото во Минхен и е попознат како мал „Октоберфест“. Се одржува секоја година, во чест на заминување на... 

Видео: Русин изел 4.000 евра за една и пол минута

Видео: Русин изел 4.000 евра за една и пол минута

Во еден московски ноќен клуб, одржан е навистина невообичаен натпревар. Иако сме навикнати на натпревари во брзо јадење на хот дог или хамбургери,... 

Книга готвач која може да се јаде

Книга готвач која може да се јаде

Германското дизајн студио „Корефе“ го создаде таканаречениот „реален готвач“. Станува збор за водич со инструкции како да направите вкусна...