wordpress counter

Суеверието и храната

Суеверието и храната

Колку пати ви се случило да се изнервирате кога ќе ви се разлее жолчката при пржење на јајца? Вие ќе се нервирате, но ако имате некој повозрасен... 

Чинијата открива каков е мажот во кревет

Чинијата открива каков е мажот во кревет

Според списанието „Космополитен“, животот покрај маж може да биде сладок дури и ако не сака слатки работи за јадење. Еве какви интересни факти... 

Вистинското потекло на пицата?

Вистинското потекло на пицата?

Република Кореја конечно реши да проговори и да го разјасни спорот што постои околу потеклото на пицата. Денес, во нашата свест, длабоко е врежан...