wordpress counter

Чинии и за најпребирливите

Чинии и за најпребирливите

Полскиот дизајнер Богуслав Сливински креирал навистина интересни чинии, дури и за најпребирливите членови на вашето семејство. Во овој случај,... 

Анкета: Кој производ најмногу ќе ви недостига ако престане да се произведува?

Анкета: Кој производ најмногу ќе ви недостига ако престане да се произведува?

Сигурнo ви се случило ненадејно некој од производите кој го сакате да исчезне од полиците на маркетите. А, секој од нас е врзан за некој производ... 

Книга: „Зошто сакаме кучиња, јадеме свинско, а носиме крави: Вовед во карнизам“

Книга: „Зошто сакаме кучиња, јадеме свинско, а носиме крави: Вовед во карнизам“

Зошто сакаме кучиња, јадеме свинско, а носиме крави: Вовед во карнизам Автор: Мелани Џој Нашата подготвеност да јадеме месо од животинско потекло...