wordpress counter

Видео: Еден ден во Индија

Видео: Еден ден во Индија

Навистина е тешко да се исклучи камерата во Индија. Со толку многу контрасти: убавини и нечистотија, храна и сиромаштија, среќа и стрес, Индија е... 

Чизбургер украсна хартија

Чизбургер украсна хартија

Компанијата за иновативна украсна хартија „Gift Couture“, дизајнираше хартија со оргинален принт и дизајн. Нивната главна цел е да создадат уникатни... 

Видео: Храната на Шри Ланка

Видео: Храната на Шри Ланка

Секоја земја има своја посебна гастрономска традиција и специјалитети. Веруваме дека ќе ве заинтересира традицијата и на оваа далечна азиска...