wordpress counter

Халуциногено чоколадо во Берлин

Халуциногено чоколадо во Берлин

Берлинската полиција затвори една продавница во која можело да се купи чоколадо, лижавчиња и други слатки производи посипани со халуцингоени... 

Оживеа Одри Хепберн

Оживеа Одри Хепберн

Една од најубавите холивудски актерки, Одри Хепберн, „оживеа“ во реклама за чоколадо. Станува збор за тв реклама за чоколадото „Галакси“. Во... 

Филм: „A Place at the Table“

Филм: „A Place at the Table“

„A Place at the Table“ Режија: Кристи Џејкобсон, Лори Силвербуш Улоги: Џеф Бриџис, Том Коликио, Кен Кук Филмот „A Place At The Table“ го направи истата екипа која...