wordpress counter

Топ 10 fortune cookies пораки

Сигурно барем еднаш во животот сте налетале на овие колачиња кои носат со себе и определена порака. Се прават од обично брашно, шеќер, путер, млеко и ванила, но за разлика од другите обични колачиња овие содржат пророштва и пораки. А, луѓето ги доживуваат на различни начини. Од чиста забава, до сериозно земање предвид на советите кои ги нудат.

Педантните американци направиле истражување и еве го списокот на топ 10-те пораки на кои може да налетате додека ги јадете овие колачиња.

10 Здравиот разум е господар на животот.

9 Имаш слобода сам да го планираш животот.

8 Ти си господар на стрпливоста.

7 Соочете се со ситуацијата достоинствено.

6 Ти си го измислил ноќниот живот.

5 Постои вистинско и искрено пријателство помеѓу вас двајца.

4 Твоето семејство е младо, талентирано и прекрасно.

3 Ќе си купиш нова гардероба.

2 Твојата насмевка денес ќе направи да се чувствуваш добро.

1 Ќе најдеш еден тон пари.

Related Posts with Thumbnails