wordpress counter

Видео: Еден ден во Индија

Навистина е тешко да се исклучи камерата во Индија. Со толку многу контрасти: убавини и нечистотија, храна и сиромаштија, среќа и стрес, Индија е вистинското место за снимање.

Луѓето кои го правеле ова видео успеале да склопат една интересна слика за оваа земја во 24 часа. Со оглед дека станува збор за огромна земја, чии разлики од регион до регион се неверојатни, ова видео е приказ од југот до северот на Индија, од зори до самрак.

Секако со посебен акцент на нивната храна и кулинарство:

Related Posts with Thumbnails
Коментирај

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

MILK

©2009-2017. Сите права се задржани.  |  „Гурман“ е регистрирана трговска марка.

Материјалите и содржините објавени на порталот се во интелектуална сопственост на издавачот и смеат да се користат само за лични, некомерцијални потреби.
Забрането е копирање, преземање, менување, адаптација или било какво друго користење на содржините без претходно писмено одобрување од сопственикот на правата.

Најдовратниот ликер на сите времиња

„Malört“ е убедливо најодвратниот ликер на сите времиња. Ни доаѓа од Шведска и е една варијација на ликерот „brännvin“ кој...

Close