wordpress counter

Видео: Храната на Шри Ланка

Секоја земја има своја посебна гастрономска традиција и специјалитети. Веруваме дека ќе ве заинтересира традицијата и на оваа далечна азиска земја. На овој остров сè се врти околу плажите со златен песок и кокосот. Во видеото подолу ќе видите многу интересни детали од секојдневниот живот на жителите на Шри Ланка.

Related Posts with Thumbnails
Коментирај

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Рене Реџепи не е повеќе на врвот

По три години, ресторанот „Нома“ во Копенхаген на нашиот славен готвач Рене Реџепи, повеќе не се наоѓа на врвот на...

Close