wordpress counter

Видео: Наједноставен начин да ја одвоите жолчката од белката на јајцето

Понекогаш наједноставниот начин нешто да се направи во исто време е и најлесниот и најдобриот начин. Токму доказ за ова е следното видео во кое оваа азијатка ќе ни покаже како да одвоиме жолчка од белка.

Од прибор ќе ви бидат потребни само две чинии и едно мало пластично шише. Останатото погледнете го на видеото:

Related Posts with Thumbnails
Коментирај

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Објавени 100-те омилени рецепти на Џулија Чајлд

Џулија Чајлд пред малку повеќе од еден месец требаше да наполни 100 години. За да се одбележи овој настан, цела...

Close