wordpress counter

Видео: Прекрасна реклама за путерот „Лурпак“

„Лурпак“ и адвертајзинг агенцијата „Wieden+Kennedy“ ѝ дадоа на здравата храна сосема нова димензија. Станува збор за кампања под режисерска палка на Дугал Вилсон и арт директорот Енди Кели.

Покрај рекламирањето на производот, самата камапања во себе содржи и навистина добра кауза – како да се јаде повеќе зеленчук. Едноставно, овде може да се види како се слави готвењето во неговата најдинамична форма и дека приготвувањето на здрава храна не мора да значи дека е досаден процес.

Погледнете го видеото, запејте и сечкајте:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MspN-CBOTaw[/youtube]

Related Posts with Thumbnails