wordpress counter

Видео: Приготвување на бурито во вселената

Буритото е храна која веќе се подготвува на секое ќоше и може да се јаде, што се вели, од нога. Слично како и бурекот, гирото или хамбургерот. Претпоставуваме дека сте уживале во неговиот вкус.

Но, приготвувањето на бурито во вселената е сосема друга приказна. Замислете како ви се врти буритото, без гравитација, додека се обидувате да го направите и да му ги ставите сите состојки. Бесценето!

Во видеото подолу ќе видите сцена во која еден астронаут се подготвува за неговата вселенска прошетка со лесна, летечка ужинка.

Related Posts with Thumbnails