wordpress counter

Видео: Реакција на деца кои за прв пат вкусуваат сладолед

Тие се смеат, мласкаат со устињата, измачкани се по целото лице… Децата сè што прават, прават искрено. Ако нешто не им се допадне, тие тоа нема да го јадат. Во овој случај, децата вистински уживаат во вкус на сладолед кој го пробуваат прв пат во животот.

Гледањето на ова видео ќе ви донесе вистинско задоволство. И веројатно прашањето: кога ние за последен пат толку многу сме уживале во некоја храна?

Related Posts with Thumbnails
Коментирај

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Храна против болки

Живееме во време кога постојат таблети речиси за секоја болест. Сепак, важно е да се има предвид дека некои продукти...

Close