wordpress counter

Видео: Реклама на Кејт Аптон за хамбургер

Уште една одлична конекција помеѓу храната и убавината на жената. Компаниите „Carl’s Jr.“ и „Hardee’s“ ја промовираа својата нова тв-реклама со Кејт Аптон.

Водејќи се од старата маркетиншка поговорка „секс(апил)от продава“, претпоставуваме дека цела сурија млади, гладни момци ќе навалат во нивните продавници за брза храна. Единствено што знаеме дека никој не може да го изеде тој хамбургер со една рака, без да се исфлека. Колку да преупредиме.

 

Related Posts with Thumbnails
Коментирај

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Авокадо полнето со крем сирење, ореви и виски

Ова е еден необичен рецепт за нашето поднебје и поради тоа веруваме дека ќе ви се допадне. Нема ништо комплексно...

Close