- Гурман™ - http://gurman.mk -

20 вкусни меѓуоброци со помалку од 100 калории

Контролирањето на количеството на храна сигурно е еден од најтешките аспекти на одржување на здрава исхрана. Знаеме дека многу намирници се здрави и добри за нашиот организам, меѓутоа потребно е да се јадат во умерени количини. Токму затоа, ви предлагаме список на 20 вкусни меѓуоброци кои имаат под 100 калории: