wordpress counter

Диеата за здебелување (2 дел)

Во претходната статија ги наведовме причините за појавата на недоволна телесна тежина и на кои критични точки во исхраната треба да посветите особено внимание. Сега, конкретно ќе наведеме неколку видови храна кои треба да ги консумирате доколку сакате да ја зголемите телесната тежина.

ТАБЕЛА НА СОСТОЈКИ ЗА ЗДЕБЕЛУВАЊЕ • ЈАГЛЕХИДРАТИ

ТАБЕЛА НА СОСТОЈКИ ЗА ЗДЕБЕЛУВАЊЕ • ПРОТЕИНИ

ТАБЕЛА НА СОСТОЈКИ ЗА ЗДЕБЕЛУВАЊЕ • МАСТИ

Related Posts with Thumbnails