- Гурман™ - http://gurman.mk -

Диеата за здебелување (2 дел)

Во претходната статија ги наведовме причините за појавата на недоволна телесна тежина и на кои критични точки во исхраната треба да посветите особено внимание. Сега, конкретно ќе наведеме неколку видови храна кои треба да ги консумирате доколку сакате да ја зголемите телесната тежина.