wordpress counter

Топ диети за 2012 година (3 дел) – „TLC“ диета

Топ диети за 2012 година (3 дел) – „TLC“ диета

„Therapeutic Lifestyle Changes“ (TLC) диетата има поволно дејство врз здравјето на срцето и крвните садови и дава ефикасни резултати при нејзиното спореведување.... 

Козметика од фрижидер (2 дел)

Козметика од фрижидер (2 дел)

Во првиот дел ви дадовме предлози за неколку маски за лице и врат кои се подготвени исклучиво од продукти кои може да се најдат во сечиј фрижидер.... 

Козметика од фрижидер (1 дел)

Козметика од фрижидер (1 дел)

Овошјето и зеленчукот се одлично средство за подготвување на најразлични маски и лосиони за лице и врат. Важно е при правењето на домашната козметика,...