wordpress counter

Еден домат дневно наместо лекар

Еден домат дневно наместо лекар

Една од убавините на нашата земја се прекрасните, вкусни и сочни домати, кои ги имаме речиси на секој чекор. Иако некогаш биле сметани за штетни,... 

3 пилатес вежби за стомачни мускули

3 пилатес вежби за стомачни мускули

Во зимскиот период, сите сме помалку физички активни од другите периоди во годината, мрзеливи сме и тешко собираме сила да отидеме некаде на вежбање.... 

Состојки кои не сте знаеле дека се здрави

Состојки кои не сте знаеле дека се здрави

Кога ќе го земеме предвид современиот начин на исхрана на луѓето, вистинско чудо е како воопшто преживуваме? Сепак, постојат производи кои ни помагаат...