wordpress counter

Кивито замена за масло за јадење

Кивито замена за масло за јадење

Колку и да звучи неверојатно, специјализираната интернационална компанија за додатоци во исхраната „Stratum Nutrition“ произведе пектин паста од киви.... 

Продукти кои смеат да се јадат доцна навечер

Продукти кои смеат да се јадат доцна навечер

Сигурно безброј пати ви се случило да чувствувате голем глад во доцните вечерни часови. Наместо во тој момент да консумирате грицки и слични продукти... 

Лошиот холестерол се плаши од јогурт

Лошиот холестерол се плаши од јогурт

Јогуртот, освен што е вкусен продукт кој можете да го консумирате во текот на целиот ден, туку се покажа и дека може да го продолжни нашиот престој...