wordpress counter

УЛОГАТА НА ШЕЌЕРОТ И СОЛТА

УЛОГАТА НА ШЕЌЕРОТ И СОЛТА

ШЕЌЕР Сосема природно и разбирливо е да сакате слатки производи. И секако може да се ужива во нивното конзумирање, но тоа би требало да се сведе... 

ЛИНИЈАТА ПРЕД УМОТ

ЛИНИЈАТА ПРЕД УМОТ

Неодамнешно истражување за убавината ни открива резултати кои не се толку убави. Имено, тоа покажува дека за некои жени убавината е поважна отколку... 

ЦРВЕНО МЕСО – НЕ!

ЦРВЕНО МЕСО – НЕ!

Претераното конзумирање на црвено месо, или негови преработки, ја зголемува опасноста од болести кои дури и на подолг период може да имаат смртни...