wordpress counter

4 минути дневно за супер тело

4 минути дневно за супер тело

Според бројни истражувања, утврдено е дека вежби кои траат само неколку минути дневно може да имаат исто влијание како и повеќечасовно вежбање... 

3 пилатес вежби за стомачни мускули

3 пилатес вежби за стомачни мускули

Во зимскиот период, сите сме помалку физички активни од другите периоди во годината, мрзеливи сме и тешко собираме сила да отидеме некаде на вежбање.... 

Неуробик – антистрес тренинг за 15 минути (3 дел)

Неуробик – антистрес тренинг за 15 минути (3 дел)

Претходно ги разгледавме основите на модерното опуштање, познато како неуробик и споменавме две мошне ефикасни вежби во борба против заморот,...