wordpress counter

ЕДЕН КИЛОГРАМ ЗЛАТО – ЕДЕН КИЛОГРАМ ЦРН ПИПЕР

ЕДЕН КИЛОГРАМ ЗЛАТО – ЕДЕН КИЛОГРАМ ЦРН ПИПЕР

Во средниот век, плодот од црн пипер бил вреден колку и златото. Богатите аристократи чувале резерви од плодовите на ова растение бидејќи имал...