wordpress counter

Фестивали на храна кои не се пропуштаат (2 дел)

Фестивали на храна кои не се пропуштаат (2 дел)

Во вториот дел од оваа статија набројуваме уште 5 фестивали кои треба да се посетат, според пишувањето на светски популарното списание „National Geographic“. „Spirit... 

Фестивали на храна кои не се пропуштаат (1 дел)

Фестивали на храна кои не се пропуштаат (1 дел)

Денес, буквално во секој агол на планетата се организираат фестивали на храна и пијалаци. Но, оваа нашата статија е посветена на 10-те најдобри,... 

Патувања на кои ќе качите некој килограм

Патувања на кои ќе качите некој килограм

Патувањата за време на летниот период најчесто се поврзуваат со одмор и уживање. Во тоа спаѓа и дегустирањето на локалните специјалитети. Според...