wordpress counter

Ако сакате „Нутела“ мора да пробате и „Џандуја“

Ако сакате „Нутела“ мора да пробате и „Џандуја“

Ако сè уште не сте го сретнале овој збор, треба да знаете дека станува збор за слатко чоколадо во кое има 30% паста од лешници. Интересно е дека кога... 

Продукти за среќа во новата година

Продукти за среќа во новата година

Постојат бројни продукти за кои се верува дека ви носат среќа. Со оглед дека оваа година е на самиот почеток, ви ги претставуваме верувањата во... 

„Zotter“ – чоколади со необичен вкус и изглед

„Zotter“ – чоколади со необичен вкус и изглед

Австрискиот бренд за чоколади „Zotter“ е познат по рачно производство на чоколадо во повеќе слоеви и безброј вкусови. Како врв на сè, тие се спакувани...