wordpress counter

Храната ја бираме во согласност со нашиот карактер

Британските научници тврдат дека едно јајце во чинија може да ги открие потеклото, статусот и сексуалниот нагон на индивидуите. Како што пренесуваат островските медиуми, лицата кои најчесто за појадок јадат пржени јајца се личности со силен сексуален нагон, додека тие што консумираат тврдо варени јајца немааат речиси никаква еротска фантазија.

Љубителите на поширани јајца се лоши организатори на своето време и обврски. Имаат избувлив карактер, егоцентрични се и не обрнуваат внимание на туѓите проблеми и потреби. Често се разведени.

Главни одлики на љубителите на омлет се самодисциплината и трпеливоста. Нивното животно мото е да се биде во златната средина. Често станува збор за личности кои немаат деца и се мошне педантни.

Личностите кои уживаат во јајце на око имаат добар сексуален апетит. Најчесто потекнуваат од работнички семејства. Ако им се здосади обичното јајце на око, тогаш се префрлаат на кајгана.

Related Posts with Thumbnails