wordpress counter

Храната ја бираме во согласност со нашиот карактер

Храната ја бираме во согласност со нашиот карактер

Британските научници тврдат дека едно јајце во чинија може да ги открие потеклото, статусот и сексуалниот нагон на индивидуите. Како што пренесуваат... 

Може ли магданосот навистина да го отстрани лошиот здив?

Може ли магданосот навистина да го отстрани лошиот здив?

Општо познато правило е дека магданосот помага во отстранување на лошиот здив. Но, дали тоа навистина е така? Ова растение се смета за природен... 

Истражување: Оброкот со зеленчук изгледа повкусно

Истражување: Оброкот со зеленчук изгледа повкусно

Најновите истражувања публикувани во „Public Health Nutrition“, покажуваат дека додавањето на зеленук во порцијата го подобрува имиџот и на главното јадење...