wordpress counter

Глобална потрошувачка на алкохол

Глобална потрошувачка на алкохол

Според истражувањето на „MarketLine“, светската потрошувачка на алкохол следната година би требало да надмине 1 трилион долари. Според предвидувањата,... 

Зошто некои луѓе не поднесуваат сирење?

Зошто некои луѓе не поднесуваат сирење?

Вкусот на сирењето некои луѓе ги фрла во екстаза, а кај други (за волја на вистина, тие се многу помалку) им предизвикува мачнина. Верувале или не,... 

Газираните пијалаци и депресијата

Газираните пијалаци и депресијата

Веројатно прво што ќе помислите е каква врска имаат овие две работи. Според истражувањата на американските експерти, врската помеѓу нив е сериозна...