wordpress counter

ЗОШТО И КАКО: СУШИ

ЗОШТО И КАКО: СУШИ

Ако некогаш се најдете во Токио, или пак во најмала рака во јапонскиот ресторан во Скопје, ќе згрешите ако не направите барем некој мал експеримент... 

ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА, ФУРНАТА ВО ЧАИР

ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА, ФУРНАТА ВО ЧАИР

Во скопската населба Чаир, на преполната улица „Цветан Димов”, се наоѓа едно место за кое верувам дека сте слушнале досега. Тоа е маалската чаирска...