wordpress counter

Ден на вљубените само за хетеросексуалци

Ден на вљубените само за хетеросексуалци

Ресторанот на франшизата „Сабвеј“ во Анжер, Франција понудил специјално мени за празникот на вљубените посветен само на хетеросексуални парови.... 

Форензичари за оние кои продаваат лажна храна

Форензичари за оние кои продаваат лажна храна

Речиси секаде во светот се случува производителите на храна да не се држат секогаш до законот и правилата. Така, се случува да произведат храна... 

Газираните пијалаци и депресијата

Газираните пијалаци и депресијата

Веројатно прво што ќе помислите е каква врска имаат овие две работи. Според истражувањата на американските експерти, врската помеѓу нив е сериозна...