wordpress counter

5 напорни постапки на келнерите

5 напорни постапки на келнерите

Знаеме дека е навистина тешко да се биде келнер. Платата е најчесто ниска, работното време долго, се сретнувате со најразлични гости и карактери.... 

Најмалите ресторани на светот

Најмалите ресторани на светот

Секој поголем град во светот има големи и луксузни ресторани во кои можете да пробате буквално сè. И тоа не е никаква новост. Меѓутоа, овој текст... 

Модерна турска кујна

Модерна турска кујна

Со напливот на турски тв серии порасна и интересот за турската кујна. Станува збор за голема и разновидна кулинарска традиција која е добро очувана...